Adium

Opened 13 years ago

Closed 13 years ago

#8829 closed defect (fixed)

Groups with no contacts do not hide after detaching and re-attaching groups

Reported by: sanXp Owned by: nobody
Milestone: Adium 1.3 Component: Adium UI
Version: Severity: normal
Keywords: Cc:
Patch Status:

Description

Previously with versions prior to 1.2, groups with no contacts would hide automatically. Now in 1.2, immediately after trying out detachable groups, all the groups that used to be hidden are now showing.

Attachments (6)

Picture 3.png (32.5 KB) - added by sanXp 13 years ago.
Picture 1.jpg (88.1 KB) - added by sanXp 13 years ago.
Picture 1.png (16.3 KB) - added by sanXp 13 years ago.
Picture 2.png (19.8 KB) - added by sanXp 13 years ago.
Picture 3.2.png (27.9 KB) - added by sanXp 13 years ago.
Picture 4.png (52.3 KB) - added by sanXp 13 years ago.

Download all attachments as: .zip

Change History (14)

Changed 13 years ago by sanXp

Attachment: Picture 3.png added

Changed 13 years ago by sanXp

Attachment: Picture 1.jpg added

comment:1 Changed 13 years ago by Jordan

Milestone: Needs feedback from users
pending: 01

Odd... I certainly can't reproduce this. Were these groups made for AIM contacts initially? Or do they span across all types of services?

Please try all the TroubleshootingTips and see if the same thing occurs (particularly with a fresh set of preferences).

comment:2 Changed 13 years ago by sanXp

pending: 10

Oh I'm sorry I left it out, all my groups are for MSN Messenger. If it helps this happened right after I detached (with command and clicking) the top most group, the one that says Aaron and Friends in the picture.

comment:3 Changed 13 years ago by Jordan

pending: 01

Did you try the TroubleshootingTips like I suggested? Please let us know the results of each one.

comment:4 Changed 13 years ago by sanXp

pending: 10

I jumped the gun and removed Detached Groups.plist, and it fixed my problem. Now when I detach a group and attach it back, the same thing happens, but when I move the window the contact list that is supposed to be (but without the recently detached group) will be underneath. Attaching pictures to show. I'll try to clean out my preferences later and see what I'll get.

Changed 13 years ago by sanXp

Attachment: Picture 1.png added

Changed 13 years ago by sanXp

Attachment: Picture 2.png added

Changed 13 years ago by sanXp

Attachment: Picture 3.2.png added

Changed 13 years ago by sanXp

Attachment: Picture 4.png added

comment:5 in reply to:  4 Changed 13 years ago by sanXp

Replying to sanXp:

I jumped the gun and removed Detached Groups.plist, and it fixed my problem. Now when I detach a group and attach it back, the same thing happens, but when I move the window the contact list that is supposed to be (but without the recently detached group) will be underneath. Attaching pictures to show. I'll try to clean out my preferences later and see what I'll get.

I forgot to add, if I attach these 2 groups together the contact list will revert back to normal, as in Picture 1.

comment:6 Changed 13 years ago by Robert

Milestone: Needs feedback from usersAdium X 1.2.4
Version: 1.21.2.2

I can confirm this bug. Let's see if we can fix this for 1.2.4.

comment:7 Changed 13 years ago by Jordan

Summary: Groups with no contacts not hidingGroups with no contacts do not hide after detaching and re-attaching groups

More specific summary

comment:8 Changed 13 years ago by Evan Schoenberg

Milestone: Adium X 1.2.4Adium X 1.3
Resolution: fixed
Status: newclosed

I can not reproduce this in 1.3svn (after the various improvements to contact & group hiding management which came with the contact list searching). Please reopen if you can.

Note: See TracTickets for help on using tickets.