Adium

Opened 12 years ago

Closed 12 years ago

#7937 closed defect (cantreproduce)

Tooltips broken in contact list on initial load

Reported by: evands Owned by: nobody
Milestone: Adium 1.3 Component: Adium Core
Version: Severity: normal
Keywords: Cc:
Patch Status:

Description

Closing and reopening the contact list fixes this, and it doesn't seem to happen every time.

Change History (9)

comment:1 Changed 12 years ago by Chris Forsythe

Can anyone reproduce this besides Evan on trunk?

comment:2 Changed 12 years ago by Zachary West

I've had this happen a few times.

comment:3 Changed 12 years ago by Jordan

zac, has it been recent? I've also had this happen but not in the last week or so...

comment:4 Changed 12 years ago by Jordan

priority: normallow

comment:5 Changed 12 years ago by Zachary West

Resolution: worksforme
Status: newclosed

I haven't experienced this in a while. I'll reopen it if I do again.

comment:6 Changed 12 years ago by Zachary West

Resolution: worksforme
Status: closedreopened

I've run into this several times recently. It's still an occasional issue.

comment:7 Changed 12 years ago by Jordan

Yep, I have as well.

comment:8 Changed 12 years ago by Chris Forsythe

Milestone: Adium X 1.2Adium X 1.3

I don't think we should block 1.2 on this one if it's happening randomly and we have a workaround. Moving to 1.3

comment:9 Changed 12 years ago by Jordan

Resolution: worksforme
Status: reopenedclosed

I haven't seen this while running trunk in many months... unless anyone else has noticed it, I think we can rule this as fixed!

Note: See TracTickets for help on using tickets.